Për familjen time/Resuli zhgënjen Suzanën duke hequr dorë nga divorci

Xhemile përshëndetet me të gjithë dhe merr rrugën e gjatë për në Izmir, si e vetmja zgjidhje për të shpëtuar nga Tollga. Ky i fundit përlotet shumë kur mëson se ajo po largohet dhe mes lotësh, betohet për hakmarrje ndaj Omerit.

Omeri në ato momente po kritikon ashpër Susenin që bëri një veprim të tillë për t’a ndihmuar atë në një formë që e dinte se ai nuk e pranon dot. Sakaq, shoku tyre Berku mbetet pa fjalë kur Ajbyke mëson se nëna saj ka punuar për të.

Ajo nuk ia fal që ai ia ka fshehur punën dhe qëndrimin e nënës së saj në atë shtëpi, pasi pakti tyre ishte të mos gënjenin për asgjë. Paralelisht, Suzana entuziasmohet kur merr një ftesë nga Resuli për një darkim në një restorant të ri.

Akifi ia arrin qëllimit me planin e tij për të ndarë Suzanën nga Resuli, sepse e bind këtë të fundit që duhet të pozojë krah Ajlës e të heqë dorë nga divorci derisa të pastrohet emri tij tani që është publikuar lajmi sikur ai e ka dhunuar Ajlën.