Flakët e fatit/ Çelebiu rrèmbèn babain e Ryjasë

Xhemreja vrapon pas Ozanit që del me fùri nga shtëpia, pas ofèndimeve që mori nga nëna tij e moshuar. Ai është i lènduar sepse i jep të drejtë atyre fjalëve, duke thënë me bindje se ai nuk ka bërë asgjë për shtëpinë e tij. Dhìmbjen që ka, Ozani e nxjerr duke pirë shishen që ka marrë me vete, ndërsa Xhemreja thjesht i qëndron pranë. Paralèlisht, shoku i tij Omeri po shfaq dashurinë për Ryjanë, duke pranuar të shkojë në një lloj klubi që ai nuk e ka frekuentuar kurrë më parë dhe ku do bëjë kàraoke.

Atë natë, ai shfaq hapurazi para të gjithëve dashurine që ka për Ryjanë dhe më pas kthehen sebashku ne lagje, ku do takojnë rastësisht Xhemrene dhe Ozanin e pirë. Ozanin e merr Omeri në shtëpinë e tij atè nate, ndersa Ryjaja përballet me surprizen mëse të paprìtur, me rikthimin e babait të saj që madje po qëndron në shtëpinë e tyre. Mëngjesin e të nesërmes, Xhemreja del e para nga shtëpia, për të
shkuar prane se bijës, që të mund t’a takojë por sërish nuk e gjen në shkollë, ndaj detyrohet të telefonojë àrmìkun e saj të hapur.

Celebiu i përgjigjet telefonates dhe i tregon se Gyneshi është në shtëpi, e sëmùrë. Edhe pse Xhemreja e ka të vèshtire t’a besojë, ajo sërish i shkon pranë dhe shikon se ai po tregon të vërtetën. E vënë ne sìklet nga Gyneshi që e pyet nëse do largohet më nga ajo, Xhemreja e anashkalon pyetjen dhe kujdeset per te bijën. Paralelisht, në shtëpinë e saj ajo ka lënë Ryjane me Kenanin por ky i fundit do e trèmbë të bijën, duke e pyetur nëse mendon që ajo eshtë e zonja për t’u kujdesur për veten.

Ryjaja e pohon por i kërkon të mos flasë ne atë mënyrë të frìkshme, per te cilën Kenani thote se po e permend vetëm ngaqë do i duhet të largohet jashtë. Frìka tij dhe e Tomrisit ndodh, sepse më të dalë në rruge, Adnani dhe trupròjat e Selebiut e rrèmbèjnë atë. Lìgësia e Celebiut prek se tepërmi edhe Ozanin. Per tè shpëtuar nga kèrcènimet e fàjdexhinive, ai merr vendimin me të paprìtur; që të kërkojë ndihmë nga xhaxhai tij. Omeri shòkohet nga fjalët e shokut te tij por nuk ia kthen shpinën, përkundrazi.