PENDIMI/ Në jetën e Zejnebit del një tjetër péngesë

Njëherazi me Alpin, në shtëpinë e Zejnebit do trokasë edhe Emreja. Ky i fundit bisedon me Sinanin, të cilit i tregon se dyshòhet që Arzuja ia ka mbáthur dhe atë natë do kryejë një tràfìkim drògè, por Sinani nuk e beson. Ndërsa Alpi, kontrollon me Zejnebin letrat e vjetra të të ndjerit Sabri dhe kuptojnë se ekziston një mundësi e vogël që Sudeja të ketë me të vërtetë një kushërirë. Zejnebi tmèrrohet nga idea se dikush mund t’ia màrrë Suden, ndërsa Alpi është mëse i bindur se kushdo qoftë kushërira, është vetëm në kërkim të parave të Sudes.

Gjatë asaj kohe, Meltemi ndodhet e vetme në shtëpinë e saj, kur bàstiset nga ardhja e paprítur e Ahmetit, që rreshton kèrcènimet e tij nëse ajo dhe Alpi do vazhdojnë t’ia shkàtërrojnë repùtacionin duke e prezantuar Zahrën si fëmijën e Alpit. Meltemi fríkësohet shumë dhe në mbrëmje, pranë Alpit, thotë se marrëveshja tyre ishte një gàbim që duhet të marrë fund para se Ahmeti të sjellë fundin e saj. Edhe pasi mëson çfarë ka ndodhur, Alpi është sërish i qetë dhe i premton Meltemit gjënë e vetme që ka siguruar ajo nga Ahmeti; shtëpinë.

Pas refuzimeve të Meltemit, edhe pse Ahmeti e ka trajtuar si mos më kèq, Alpi kupton se ajo është e irrítuar pasi ka nevojë të ndjejë se dikush e dashuron. Ai bindet se Meltemi kërkon një martesë të vërtetë me të dhe jo thjesht një copë letër, ndaj ia thotë por Meltemi e mohon dhe me mendjen e mbushur me dyshíme, shkon të flejë. Përtej të gjithave, Alpi kujdeset për të edhe kur ajo është në gjumë. Ahmeti që solli atë diskutim, në atë moment përballet me ardhjen e paprítur të Arzusë, e cila i futet në shtëpi kúndër dëshirës së tij.

Edhe pse ai ngulmon që Arzuja duhet të kthehet në klínikë, ajo i tregon se Emreja bástisi tregtinë që ajo po bënte atë natë dhe rrjedhimisht ka nevojë të fshèhet në një vend. Sakaq, mëngjesi i të nesërmes do jetë me të paprítura të rénda, veçanërisht për Zejnebin. Vajza që pàndeh të jetë kushërira e Sudes, Seleni, u shkon në shtëpi që herët në mëngjes, prezantohet me Suden që po largohet për në shkollë dhe ndonëse Zejnebi e pret më së miri, ajo sillet shumë ashpèr. Që në hapin e saj të parë në çiflig, Seleni e kèrcènon Aishen se mund t’a hèqë nga puna nëse do i përgjigjet si në telefon.