Për familjen time/Ajbike njihet nga e para me nënën e Berkut

Berku vendos të hedhë një hap shumë të madh në jetën e tij; të prezantojë nga e para nënën me Ajbikenë, me shpresën se të dyja mund të krijojnë sadopak simpati për njëra-tjetrën.

Takimi i papritur për Ajbikenë ndodh por ndryshe nga çfarë Ajla kishte premtuar, ajo nuk sillet aspak mirë me të dhe përfundojnë duke debatuar se kush e njeh Berkun më mirë.

Ndërkohë në shkollë, Akifi shkon sëbashku me një biznesmen të famshëm, i cili është kandidat për blerjen e kolegjit, pasi Akifi kërkon t’a heqë një moment e më parë, që të fitojë para për mbylljen e borxheve dhe lirimin e Suzanës.

Veprimtarinë e tij e mëson edhe Tollga. Ai e dëgjon si rast dhe për t’u hakmarrë njëherë e mirë ndaj të gjithëve, ofrohet që babai tij t’a blejë shkollën, gjë që Akifi e pranon pa hezituar, mjafton t’i japë paratë që kërkon.