PREMTIMI/Emiri dhe Ferideja vendosin të martohen

Kemali, i detyruar, i tregon Kumrusë se ka vendosur të martohet me të dhe ajo pranon menjëherë, ndonëse ai ia bën të qartë se ajo martesë nuk do jetë asnjëherë plotësisht e vërtetë. Megjithatë, ajo gëzohet së tepërmi.

Lajmi saj i gëzueshëm do e tramatizojë Munevverin, ashtu siç paralelisht do traumatizohet Ferideja nga dadoja e keqe e Jigitit, të cilën e gjen duke i ngritur dorën foshnjës së vogël, sepse nuk ia duron dot të qarat.

Ferideja e bën dadon të largohet pa u ndjerë, pasi i tregon se është në dijeni të gjithë së shkuarës së saj kriminale. Me Jigitin në dorë, ajo shkon në sallon, duke i lënë të gjithë pa fjalë.

Në mesin e tyre, ardhjes së saj nuk i gëzohet vetëm Songyli. Por për pak çaste, gëzimin e humbet edhe Oja, kur mëson nga Emiri se ai dhe Ferideja kanë vendosur të martohen.