Për familjen time/Ajbike rikthehet me Berkun

Zonjal Ilknur dhe bashkëshorti saj tronditen kur mësojnë se fëmijët jo thjesht janë jetimë por edhe vuajnë për kushtet më minimale të jetesës. Duke vënë dorën në zemër, ato u trokasin në mëngjes me dhurata të panumërta për to.

Fëmijët i falenderojnë pafund dhe për më tepër i gëzohen faktit që nuk do vuajnë aq shumë në atë të ftohtë. Ashtu të gëzuar, ato rikthehen në shkollë, ku Ajbykeja do pranojë të pajtohet me Berkun, pasi ai pranon 3 kushte nga ajo.

Paralelisht, nëna e Ajbykesë vazhdon punën fshehurazi tek nëna e Berkut, të cilës dhe i tregon se natën e kaluar, Resuli ka qenë rreth e rrotull lagjes së tyre. Në momentin që flasin, Resuli po e merr Suzanën nga shtëpia me makinë.

Asaj i derdhet kafe mbi fustan dhe për të mbërritur në mbledhje, nuk kthehen dot në shtëpi. Resuli ngulmon që t’i blejë një fustan Suzanës dhe në atë butik rastësisht i shikon edhe Inxhi. Ajo lajmëron Nebahatin dhe kjo e fundit menjëherë përhap lajmin.