Për familjen time/ Gonyli i blen makinë Orhanit

Songyli sheh një video të Orhanit duke bërë qejf me Gonylin. Ajo menjëherë shkon pranë tyre dhe bën një rrëmujë të madhe duke i turpëruar të dy mirlpo Gonyli nuk heqë dorë. Një ditë më pas në mëngjes, ajo i bën një makinë dhuratë Orhanit.

Ajo e justifikon duke i thënë se i duhet për të kryer porositë e restorantit dhe ai e pranon. Sakaq, edhe Shongyli nuk rri duarkryq. Ajo vendos të lërë mbrapa çdo gjë dhe tl vazhdojë jetem duke nisur punë në kiompaninë e Akifit.

Harika e cila ndodhet në shtëpi sëbashku me fëmijët iu përgjërua të qëndrojë në shtëpizën e Omerit, Asijes dhe Emelit ka nisur ankesat e para për mungesë kushtesh dhe ushqimore.

Fati i saj i keq vazhdon edhe më tej kur përballet me një bullizim që Emiri dhe e motra i bëjnë asaj duke e bërë që të derdhë lot në sytë e të gjithëve që ishin të pranishëm mes tyre.