Për familjen time/Harika merr një paralajmërim të rëndë

Xhemileja surprizohet nga TV që Tollga i bën dhuratë por i kërkon atij që në dhuratën e rradhës të ketë synim mesazhin, jo vlerën e dhuratës. Paralelisht, Orhani përdor paratë e ngrohjes, për të shpëtuar të birin nga butiku.

Ogulxhani ra pre e Harikës dhe Shengyli nuk e toleron këtë, ndaj i troket asaj në derë dhe e paralajmëron hapurazi që t’i qëndroj larg të birit. Ndërsa e bija, Ajbykeja, ndahet nga Berku të nesërmen gjatë orarit të shkollës.

Ajo mëson se pozicioni i punës së babait të saj është zënë nga një i afërm i Berkut që ka futur babanë e Berkut ndërmjetësues dhe këtë s’e toleron. Sakaq, po atë ditë, nëna saj Shengyli do gjejë një telefon në koshin e mbeturinave.

Ajo e merr duke menduar se është e drejta e saj përderisa e gjeti në kosh, por nuk e di se brenda atij telefoni është videoja ku duket qartazi aksidentimi i Kadirit, që i solli atij edhe vdekjen.