Për familjen time/Shengyli merr telefonin nga koshi mbeturinave

Tollga i troket Xhemilesë me dhuratë të madhe në shtëpi, me një TV. Ajo e falenderon por i kërkon që para madhësisë së dhuratës, të mendojë mesazhin që do të përçojë ndërmjet saj.

Ndërkohë, Orhani sakrifikon paratë e ngrohjes së shtëpisë për të shpëtuar Ogulxhanin që e zunë duke vjedhur, për faj të Harikës. Shengyli i jep një paralajmërim të mirë Harikës pasi mëson çfarë ka bërë ajo.

Të nesërmen, vajza Shengylit, Ajbyke, mëson se personi që i ka zënë vendin e punës babait të saj, është i afërm i Berkut dhe atë pozitë e ka marrë ndërmjet babait të Berkut, ndaj dhe Ajbyke i jep fund lidhjes me Berkun.

Po atë ditë, nëna saj Shengyli do gjejë një telefon në koshin e mbeturinave të familjes së Akifit. Ajo e merr duke menduar se nuk ka nevojë të pyesë njeri pasi e gjeti në mbeturina por nuk e di se brenda është videoja e aksidentit të Kadirit.