Për familjen time/Kaani i tregon Nebahatit fotografinë e nënës së tij me Akifin

Kaani dëgjon një të folur të pakëndshme të Nebahatit për të dhe për hakmarrje ndaj saj, menjëherë lë mbi shtrat fotografinë e tij me nënën e ndjerë si dhe fotografinë e Akifit me të. Nebahati i shikon dhe çuditet pafund.

Ajo i shkon Akifit në kompani për t’i kërkuar llogari por Akifi e trajton si një punonjëse të zakonshme që ka pasur kompania tyre. Pas asaj bisede, ai shkon në shkollë tek Kaani për t’a kritikuar ndërsa ky i fundit e mbron veprimin e tij.

Brenda në shkollë, ai thotë para shoqërisë së tij, se ka vëlla e motër nga babai, se është prezantuar me to gjithashtu por ato nuk e kanë kuptuar se është vëllai tyre. Paralelisht, në shtëpinë e Orhanit, ky i fundit po gatun kur aksidentalisht ndez zjarr.

Xhemileja rastis të jetë në shtëpi dhe futet brenda për t’a shpëtuar, duke rrezikuar edhe jetën e saj. Orhani i është mirënjohës pafund, ndërsa Xhemileja, për më tepër, i kërkon leje që ajo t’a ushtrojë për ecje, sepse ka eksperiencën e mjaftueshme me një vajzë që të paralizuar që ka pasur në jetimore.