Për familjen time/ Omeri sakrìfikon veten për të shpëtuar nënën e tij

Akifin e lajmëron Erhani se Nebahati i është afruar hotelit ku ai do takohej me Suzanën ndaj Akifi ia del që të largohet në kohë nga hoteli. Nebahati e telefonon pasi e gjen dhomën bosh dhe Akifi i përgjigjet menjëherë, duke u hèqur sikur është në punë. Gjatë asaj kohe, djali i tyre Doruku, po lumturon pafund Asijen, me gjestin fisnik të punës modeste që ai ka pranuar, vetëm për të qenë pranë saj. Larg tyre, ndodhen motra e Dorukut dhe vëllai i Asijes, nën shoqërimin e Ogulxhanit që dëshiron të bëhet aktor.

Ato e shoqërojnë por stafi i xhirimeve, merr Kadirin si model dhe jo Ogulxhanin. Ende më larg tyre, ndodhet Omeri. Ai po bisedon me xhaxhanë e tij, Orhanin, kur merr një telefonatë të paprìtur nga nëna biològjike, Suzana, e cila i kërkon të takohen në zyrën e saj. Orhani entuziasmohet duke menduar se ajo po hedh një hap drejt tij por Suzana po hedh një hap gjigand kùndër tij, duke i kërkuar të firmosë një letër ku ai do pranojë që nuk do marrë asnjëherë asnjë pjesë nga pasuria e saj. Omeri, ofèndohet pafund nga ajo kërkesë.

Ai nuk e kupton përse ia bëri një ùlje të tillë kur ai as që e ka menduar për një çast të vetëm pasurinë e saj, prandaj Suzana i tregon për Shengylin dhe bëmat e saj. I lènduar pafund, Omeri i përgjigjet telefonatës së xhaxhait të tij që po pret i entuziasmuar ndonjë lajm të mirë dhe tmèrrohet kur Omeri i tregon çfarë ka bërë Shengyli; edhe që i ka treguar Nebahatit se Omeri është djali i  Suzanës edhe që i ka thënë se do ia marrin pasurinë me gjýq. Duke marë shkas nga ato dy gjëra të rènda, Orhani i jep fund durimit ndaj Shengylit.

Ai i ùlëret, nuk e përmban më veten dhe e ofèndon pafund, duke e lènduar më së shumti kur i thotë se e vetmja arsye që nuk e divòrcon dot, është se nuk ka para për të hapur gjýq e për të marrë avòkat. Shengyli e lènduar, merr valixhen dhe largohet nga shtëpia. Sakaq, Nebahati tek e cila Shengyli strehohet, e humbet torùan kur Suzana i tregon mesazhet me Akifin dhe i vihet asaj nga pas për t’a zènë me makinë por Omeri e shikon dhe i del përpara, duke rrezìkuar jetën e tij për Suzanën. Kjo e fundit, tmèrrohet nga situata dhe me nxitim dërgon Omerin në spìtal.