Për familjen time/Shengyli bën sërish të papriturën

Asija mendon pa ndalim për Dorukun dhe se ku do e kalojë ai atë natë të ftohtë. Prandaj, lë mënjanë mërinë, e merr Dorukun nga parku dhe e strehon në shtëpinë e Mazllumit zemërgjerë. Ndërkohë, në familjen e saj ka rënë bomba.

Omeri ka denoncuar Shengylin për vjedhjen e parave dhe ajo arrestohet, por brenda natës lirohet sepse Omeri ndihet keq për mërzinë e xhaxhait të tij të pafajshëm dhe për hir të tij, e tërheq denoncimin.

Por Orhani vazhdon të jetë i zemëruar me Shengylin. Për të fituar faljen e tij dhe të fëmijëve, të nesërmen në mëngjes ajo blen një makinë modeste të fqinjit të tyre, vetëm që fëmijët e Orhani të mos lodhen duke shkuar në punë e shkollë.

Atë ditë, në shkollë, Kadiri do marrë një refuzim nga Melisa, e cila nuk pranon të pajtohen pa qenë e bindur se ai e do dhe vetëm pak çaste pas atij refuzimi, vëllezërit e saj do zihen për të, se kush e do atë më shumë.