Për familjen time/Suzana prish planin që kishte me Nebahatin

Kadiri me Melisën pajtohen dhe rikthehen siç kanë qenë, ndërkohë që në shkollë, një tjetër çift, Berku me Ajbykenë, janë çdo ditë e më afër. Në atë shkollë, edhe Tollga ndjen diçka për Xhemilenë por Ajbyke nuk i beson atij dhe e largon.

Për hakmarrje, ai gjen një formë për t’a dërguar Orhanin në bibliotekën ku Ajbyke po qëndron me Berkun por Ajbyke nuk bie në kurthin e tij. Paralelisht, Doruku po e pëson nga babai tij Arifi dhe pushteti i parave që ai ka.

Nga ai pushtet, Akifi arrin t’a bëjë Dorukun që të humbasë vendin e punës që kishte dhe që aty, shkon në hotelin ku Suzana e ka ftuar të takohet, me shpresën se do e fusin në kurth sëbashku me Nebahatin.

Suzana shkon në dhomën ku po e pret Akifi por nuk e duron fare që ai t’a prekë ndaj e prish lojën dhe shpërthen, duke u ngritur në këmbë e duke i ulëritur me akuzat që ka kundrejt tij.