PREMTIMI/Emiri dërgon Rejhanin në spital pa dijeninë e saj

Narini nuk e dëgjon aspak Kemalin që po tenton t’a largojë në çdo moment, ndaj me këmbëngulje i shërben, duke bërë maksimumin e saj që ai të shërohet një moment e më parë. Paralelisht, armiku tij Talazi, ndodhet me Xhemrenë.

Xhemreja e harruar nga të gjithë, nuk kalon asnjë ditë pa menduar për vdekjen e Xhavidanës dhe e bën aq të sigurtë se do e vrasë, saqë mendon edhe se çfarë do veshë në ditën e saj të varrimit.

Ndërkohë, armikja e Xhavidanës, Rejhani, tronditet nga Emiri që i kërkon të bëjë një zgjedhje mes tij dhe fëmijës. Rejhani nuk e bën dot zgjedhjen, ndaj ai bën gadi valixhen dhe merr të largohet nga shtëpia, pavarësisht sa i përgjërohet ajo.

Megjithatë, nuk e bën dot sepse Rejhani bie në tokë pa ndjenja dhe ai nxiton t’a dërgojë në urgjencën e spitalit. Aty, ai takon doktoreshën e Rejhanit, e cila e paralajmëron sërish se ajo po rrezikon çdo ditë e më shumë.