Për familjen time/Doktorët nuk japin shpresa për Kadirin

Lajmi i aksidentimit të Kadirit mbërrin me shpejtësi tek familja tij, si dhe tek Doruku dhe Berku. Të gjithë njëherazi mbërrijnë në spital, ku fjalët e doktorit për gjendjen e Kadirit, nuk do jenë aspak shpresdhënëse.

Ndërkohë që ndodhet aty, Doruku telefonon motrën e tij por telefonatës i përgjigjet Nebahati, e cila e mashtron duke i thënë se e ka dëgjuar nga të tjerët që Kadiri është aksidentuar dhe nga reagimi tepërt, i kanë dhënë qetësues.

Gjatë kohës që të gjithë qëndrojnë në shtëpi, Kaani i shpjegon detajisht Akifit dhe Nebahatit që asnjë moment nuk ka menduar t’i hapë gjyq për atësi atij dhe të dy e besojnë. Megjithatë, mendja tyre është tek gjendja e Kadirit.

Për të, Akifi lutet që të shpëtojë, ndërsa për gjendjen e tij, ai e paralajmëron Susenin se sa në rrezik do jetë nëse do i tregojë njeriu të vërtetat e asaj nate, ndaj edhe ajo betohet se do e mbajë gojën mbyllur si dhe do zhdukë makinën.