PREMTIMI/Xhavidanës i rishfaqet rreziku më i madh

Ferideja gjindet ne një situatë aspak të mirë përballë Ojës e cila e akuzon pa pushim se po e mashtron Emirin vetëm për para. Mirëpo i gjendur aty, Hikemti i del në krah Feridesë dhe e shpëton nga kjo situatë e sikletshme.

Pas pak pastesh, Ferideja shplrthen në lot, por këtë herë në lot gëzimi sepse shikon Emirin që po i afrohet Jigitit teksa qan dhe i ndjen aromën këtij të fundit. Sakaq, Xhavidana vazhdon të qendrojë në spital.

Edhe pse e prangosur ajo është e përbetuar për hakmarrje ndaj Xhemresë. Ajo shikon spitalin përreth dhe nisë të thurë planet se si të hakmerret direkt ndaj saj pa u vlnë re nga të tjerët.

Nga ana tjetlr ndodhet Kemali i cili së bashku me Kumrunë kthehen në shtëpi. Kumruja është betuar se edhe nëse vdes nuk do lejojë kurrë Narinin dhe Kemalin të jenë bashkë.