PREMTIMI/Jonxha bashkëpunon me Xhemrenë kundër Rejhanit

Masalli vijon të mos flasë ndërsa Kemali vijon të ngulmojë se nuk do e thërrasë njeri Narinin, sado që të vështirësohet situata. Si një baba i devotshëm, ai i shkon pranë së bijës dhe arrin t’a bindë që së paku t’a shikojë në sy kur i flet.

Në anën tjetër ndodhet babai në pritje, Emiri. Ai e zgjon Rejhanin me një dhuratë, me një lojë të fëmijërisë së tij që e ka përgatitur me duart e tij atë mëngjes. Rejhani e lumtur, përlotet nga emocionet që ai i dhuron.

Ajo nuk e di se për ndarjen e tyre po thuret një plan i tërë nga Xhemreja, e cila me forcë e merr edhe ndihmën e Jonxhës. Kjo e fundit, e telefonon Rejhanin pasi Emiri mbërrin në kompani dhe e di që nuk janë pranë njëri tjetrit.

Ajo gënjen duke i dhënë adresën e një vendi ku gjoja Emiri do e presë për surprizë dhe për të mos prishur surprizën, Rejhani nuk flet fare me Emirin por nis të bëhet gadi, ndërkohë që në atë adresë po shkon Xhemreja me plan djallëzor.