PREMTIMI/Kumru bie në kurthin që ngre vetë

Kumru nxit Masallin që t’i kërkojë Narinit t’i gatuajë kek, me idenë se do e bëjë Narinin të ndihet si mos më keq nga paaftësia por Masallit i bashkohet Kemali dhe mëse të lumtur gatuajnë të tre sëbashku, gjë që Kumrunë e çmënd.

Ajo shkon të qajë në dhomë dhe menjëherë pas saj edhe Munevveri, e cila merr akuza të rënda, se si nuk ka arritur t’i ofrojë dot një fëmijëri të lumtur si të Masallit. Teksa ato qajnë me dënesë, Narini pret miqtë në shtëpi.

Hikmeti me Ojën u shkojnë pranë për t’i dhënë zemër Narinit, e cila duket se e ka humbur edhe shpresën e fundit për shërimin e saj. Gjatë asaj kohe, nga shtëpia e Hikmetit rrëmbehet Ferideja.

Atë e rrëmben Reshiti, i cili e detyron të futet në makinë teksa e kërcënon me faktin që ka qenë në burg por më pas e dërgon në një ndërtesë të braktisur, ku e kyç, duke e mbajtur peng.