PREMTIMI/Reshiti rrëmben Feridenë

Reshiti e shikon Feridenë duke qarë dhe humbet toruan nga idea se mos ajo ka rënë në dashuri me Emirin dhe po qan për të. Me kërcënimin se do u tregojë të gjithëve që ka qenë në burg me Xhavidanën, Reshiti e merr atë me makinë.

Ndonëse Zaferi i vëren dhe u afrohet për të pyetur Feridenë nëse ka nevojë gjë, ajo sërish nuk reagon. Ferideja largohet me Reshitin pa e kuptuar se ai po e rrëmben, duke e lënë të mbyllur brenda një shtëpize në mes të pyllit.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Masalli, e cila me gjithë lumturinë e mundshme arrin lërë mënjanë trishtimin e Narinit e të gatuajë ëmbëlsirë sëbashku me të e Kemalin, gjë që Kumrunë e çmënd si asgjë tjetër.

Ajo shkon të qajë në dhomë, ku dhe i kërkon llogari nënës së saj që nuk i ka dhënë një fëmijëri aq të lumtur sa të Masallit. Gjatë kohës që të dyja qajnë, Masalli dhe të tjerët mirëpresin në shtëpi vizitën e Ojës me Hikmetin dhe djalin e Emirit.