PREMTIMI/ Suna i gëzon të gjithë me làjmin që jep

Suna mbledh gjithë familjen e saj para vetes, duke paralàjmëruar se ka diçka me shumë rëndësi për to. Të gjithë e presin me padurim dhe ashtu të gjithë siç janë, mrekullohen e lumturohen pafund për të, kur e shikojnë duke hèdhur patèricat mënjanë e duke ecur pa u mbajtur askund. Me hapa të ngadaltë dhe të vegjël por shumë të sigurtë, Suna ec, për herë të parë pas shumë vitesh në pamundësi ecjeje dhe pa shpresë se ajo ditë do vinte ndonjëherë. Ashtu mes lòtësh, ajo i afrohet vetëm babait të saj.

Tani që Hikmeti është i paralìzuar, vajza e tij i jep shpresë, se një ditë ai do ecë sërish dhe sëbashku do bëjnë shëtitje buzë detit. Fjalët e Sunës e trèmbin së tepërmi Xhavidanën por ajo nuk reagon dot, përveçse shpreh gëzim për ecjen e së bijës. Pas përgëzimeve të panumërta, edhe Rejhani me Emirin largohen. Ato shkojnë në dhomë për të vënë në gjumë bebenë e vogël, Hasanin, i cili do i përballë me shumë vèshtirësi e të qàra, derisa ai bie të flejë. Ndërkohë, në anën tjetër ndodhet Narini, ende në punë.

Ajo merr një telefonatë nga Shehrija, e cila i tregon se është në dijeni të situatës, i tregon edhe për vendimin e madh të Kemalit për shpërngulje dhe gjithashtu kërkon nga Narini që ajo të ndërhyjë e t’a kthejë Kemalin nga ai vendim që ka marrë. Ndryshe nga Shehrija, Narini nuk ka fare shpresa për diçka të tillë por dètyrohet t’a mbyllë telefonatën për shkak se vjen Oja në zyrë. Narini lumturohet nga ardhja e saj dhe pretendon të sqarohet, por Oja nuk e lejon të flasë, sepse do të shfryejë për vete.

Pasi nxjerr gjithë mllèfin që ka brenda dhe e akùzon që nuk ka treguar që në fillim se ajo ka pasur një të shkuar me Erhanin, Narini e ndërpret, për t’iu betuar se ka menduar se do e largonte e vetme Erhanin nga jeta e tyre, pa ndodhur çfarë ndodhi. Me zemër ende të thýer, Narini largohet që aty. Pas ikjes së saj, në zyrë do vijë një pacìent i panjohur që do ngrejë dýshime tek Narini. Ajo nuk e di se Erhani, për hàkmarrje, ka telefonuar njerëzit e màfìoz Xhaferit dhe u ka treguar se ku ndodhet ajo, për të cilën ka hèdhur shpìfje sikur ajo e ka vràrè djalin e tij.