PREMTIMI/ Suna lèndohet nga sugjerimi Taxhit për të

Rejhani dhe Emiri shkojnë sërish në universitet, ku ngàcmimet e Banusë do jenë më prezente së kurrë. E nxìtur nga Emiri, Banu i thotë Rejhanit gjëra të njëpasnjëshme që Rejhanin e bëjnë mëse xhelòze, por nuk reagon dot. Në anën tjetër, ndodhet motra e Emirit, Suna. Edhe ajo do lùftòjë për dashurinë e saj dhe me Seferin, do shkojë të takojë Taxhin në shtëpinë e xhaxha Kemalit por Taxhi ende i mban qëndrim. Ai nuk është i mèrzitur me Sunën por pàndeh se Xhavidana ka të vërtetë.

Prandaj, ai i sugjeron Sunës që të gjejë ndonjë njeri në rrethin dhe statusin e saj shoqëror, që t’i përshtatet më shumë. Suna largohet e mèrzitur dhe ardhjen e saj fytyrëngrýsur në shtëpi, e vëren edhe Xhavidana. Duke kèrcènuar Seferin si përherë, me vendin e tij të punës, Xhavidana arrin t’a bëjë atë të flasë e të tregojë se nga ku po vinë. Sakaq, aty ku ndodhej Taxhi, në shtëpinë e Kemalit, Narini po gatuan e lumtur për Kemalin, që të drekojë me të në mënyrë paksa më të veçantë.

Buzëqeshjen e saj të dukshme do e zhdùkë Erhani që troket në derë për t’i thënë se ka mësuar që ajo nuk është e martuar me të vërtetë. Narini nuk e mohon dot por thotë se atij nuk ka përse i intereson, sidoqoftë martesa saj. Pas atyre fjalëve, Erhani merr guximin t’i thotë me bindje të plotë se ajo është ende e dashuruar pas tij. Rrjedhimisht, ai shkakton një zemërìm aq të madh tek Narini, saqë ajo e gòdet me shùplakë dhe e dëbon që aty. Par largimit të bùjshëm të Erhanit nga shtëpia Kemalit, do kalojnë vetëm pak orë derisa Kemali vjen.

Ai gjen një tryezë të përgatitur në detaje nga Narini por Narinin vetë e shikon me duart në kokë dhe shqètësohet që ende nuk e si se çfarë po ndodh në jetën e saj. Kemali ulet pranë saj për të drekuar dhe i pari gjen guximin për të thënë se çfarëdo lloj gjëje që kanë mes tyre, duhet t’a flasin, por në një moment që edhe ajo të jetë e gatshme, ndaj duhet që fillimisht të jetë ajo mirë. Narinit i mbushen sytë me lòt dhe sapo merr të flasë, një telefonatë e tmèrrshme për Kemalin tregon se Oja është aksìdentuar dhe me të mbërritur në spìtal, Narini shikon Erhanin që qëndron në krye, si dòktori i Ojës.