PREMTIMI/Xhemreja futet në dhomën e Emirit

Narini mëson nga Shehrija se Masalli sërish nuk po flet dhe nga shqetësimi për të, u shkon në shtëpi, por Kemali nuk e lejon të futet brenda, edhe pse e dëgjon Narinin që qëndron pas derës, ndaj ajo lë unazën në derë dhe largohet.

Pas largimit të saj, Kemali thërret një psikologe për Masallin dhe ajo i tregon se hapi parë për të filluar terapinë, është që Masalli të pranojë ndarjen nga Narini. Ndërkohë, nipi tij Emiri dhe Rejhani ndodhen në shtëpinë e Merjemit.

Ato kujdesen për Hasanin dhe pasi ajo rikthehet nga puna, Emiri sërish i kërkon që t’i lejojë t’a ndihmojnë me një shtëpi me kushte më shumë, së paku për hir të Hasanit, por Merjemi nuk pranon në mënyrë të prerë.

Paralelisht, Xhemreja takohet me Jonxhën të cilës i kërkon ndihmë për të përfunduar misionin që njëherë filloi por Jonxha refuzon. Në mbrëmje, Xhemreja arrin të futet jo vetëm në oborrin e Emirit por edhe në dhomën e tij.