Sekrete familjare/Përqafimi Xhejlinës zbulon të fshehtën e Metinit

Xhejlina del përballë Metinit, të cilit i shprehet me superlativa, duke e falenderuar për gjithë ngushëllimin dhe duke e vendosur atë në vendin e babait të saj të vdekur, gjë që Metinin e sikletos aq shumë saqë nuk flet dot fare.

Xhejlina i afrohet për t’a përqafuar dhe në ato moment, Ereni shikon gjakun që rrjedh nga krahu i Metinit. I tmerruar sa më s’ka, ai e merr veçmas për t’a pyetur se ku i është bërë plaga në krah por Metini sajon menjëherë një gënjeshtër.

Pavarësisht justifikimit të Metinit, Ereni nuk e beson dot plotësisht dhe dyshimet në kokën e tij, i shkaktojnë irritim tepër të lartë, aq sa e vëren edhe Parsi që po punon me Erenin, ndaj dhe ia tërheq vëmendjen.

Ndërkohë, Xhejlina do mirëpresë në shtëpi një tjetër person me zemrën plagë, njësoj si ato. Ajo është nëna e vrasësit të Inxhit, Laçini. Duke mos e fajësuar fare atë për çfarë ka bërë i biri, ato e përqafojnë dhe i pranojnë ngushëllimet nga ajo.