Vajza në dritare/Nalani zhgënjen Bilurën dhe Muzon

Gylxhihani bie në tokë pa ndjenja, në një moment fare të papritur. Ajo dërgohet me urgjencë në spital, ku Rafeti me Xhavitin mësojnë njëherazi nga doktori se gjendja e Gylxhihanës është shumë kritike. Paralelisht, dikush po gëzon falë Rafetit.

Ajo është Nalani, e cila suprizohet me ndryshimin e shtëpisë por Bilura nuk i tregon dot se ia ka bërë Rafeti, sepse Nalani nuk do pranonte. Buzëqeshjet që u përshkojnë fytyrën, do zhduken brenda fare pak çastesh, për Nalanin dhe Bilurën.

Në dhomën e saj, Nalani rrëfen gjithë mënyrën si është lënë shtatzënë nëna saj Semaja, si është rritur Nalani për shkak të vdekjes që ka shkaktuar me lindjen e saj dhe se si çdo gjë në jetë, e përjetoi me Hajriun dhe mësoi nga ai çdo gjë.

Bilura vetëm qan teksa e dëgjon, ndërsa Nalani vendos të pranojë ftesën e Tyrkanës, por pa i treguar Bilurës. Kjo e fundit, sëbashku me Muzon, i vihen asaj nga pas dhe zhgënjehen po aq sa shokohen kur shikojnë Nalanin duke u përqafuar me Tyrkanën.