Sekrete familjare/Xhejlina mëson kush ia ka vrarë babain

Ilgazi nuk flet aspak me Xhejlinën ndërkohë që ajo shfaq entuziasmin për shtëpinë e tyre të parë. Ai largohet sapo merr një telefonatë ku Ereni e informon se nuk e kanë zënë dot Çinarin. Me nxitim ai shkon pranë tyre menjëherë.

Xhejlina pandeh se ai ka shkuar në punë dhe të nesërmen në mëngjes, kur e thërret për t’a ndihmuar me sistemimin e shtëpisë, ai i thotë se mendon që po nxitohen me vendimin e bashkëjetesës. E xhindosur, ajo i shkon në punë.

Atje mëson se ai nuk ka shkelur fare aty, prej dy ditësh. Menjëherë më pas shikon Jektanë duke nxjerrë të pafajshëm Javuzin nga burgu. Ajo pandeh se Jektai ka bërë ndonjë hile për t’a liruar atë por Parsi ia vërteton pafajësinë e Javuzit.

Që aty, Xhejlinën e merr Jektai, i cili i premton se do i tregojë kush ia ka vrarë babain. Pasi i tregon se ai person është Çinari, ai e lë para një ndërtese ku Metini, Ilgazi, Ereni dhe Parsi kanë zënë Çinarin, për t’a bërë të dorëzohet vetë.