Për familjen time/Nebahati fton Suzanën për të futur në kurth Akifin

Suzana pushohet nga puna për shkak të Nebahatit, e cila ia ka bërë atë kërkesë pronarës së dyqanit. Suzana e frustruar i troket në shtëpi për t’u ballafaquar dhe me atë rrugë mëson shpifjen që Akifi ka bërë ndaj saj, tek Nebahati.

Ajo i tregon të vërtetën dhe Nebahati bindet vetëm pasi Suzana i tregon detaje nga shtëpia që Akifi i bleu për të qenë ajo sërish dashnorja tij e më pas atë shtëpi e përdori gjoja si dhuratë për Nebahatin. Pas atyre fjalëve, Nebahati e fton të bashkëpunojnë.

Të dyja do krijojnë një kurth për Akifin, Nebahati do e divorcojë dhe paratë që do marrë nga divorci, do i ndajë me Suzanën. Në ato momente, Akifi po tenton të shembë shtëpinë e Orhanit, meqë e ka lejuar Dorukun të qëndrojë aty.

Doruku e ndalon eskazavatorin që ai po përdor por aq sa e përdori, ai nxori nga toka paratë që ka fshehur Shengyli. Omeri në atë momente kthehet nga lotaria dhe mëson se dikush e ka tërhequr shumën e parave që ai ka fituar. Kur dalin paratë, Omeri dhe të gjithë e kuptojnë se e ka bërë Shengyli.