Vajza në dritare/ Rafeti ndèshkon Hajriun

Nalani, e shòkuar dhe e lènduar nga Muzaferi që e parashikon të ardhmen të pamundur krah Hajriut, përpiqet t’a kúndërshtojë. Sado që tenton, ajo nuk ia del dhe Muzo, me qetësi të madhe vijon të shprehet duke thënë se një ditë, kur të mbarojë adrènalina që po kërkon Hajriu, ajo do kthehet në një shtëpiake që pret në shtëpi Hajriun, i cili jashtë shtëpisë do jetë duke kërkuar adrènalina të tjera. Me aq, Nalani largohet fare që aty, më e lènduar se asnjëherë më parë. Pa humbur kohë, ajo bën disa telefonata.

Një e nga një, ajo i telefonon të gjithë anëtarët e familjes Korollu dhe u kërkon që të takohen sëbashku në kompani. Kërkesën e Nalanit e mëson edhe Hajriu që po qëndron në shtëpi si shofer dhe xhelòzon duke menduar se Nalani dëshiron të takojë sërish Sedatin. Në takimin e paprìtur që ndodh në kompani, Nalani bën shumë gjeste të mëdha. Fillimisht i kthen Rafetit tapìnë e tokës që ai i ka dhuruar në fillim të asaj martese, e falenderon për gjithçka dhe e veçon nga të gjithë, si më i drejti mes tyre.

Ndonëse përpiqet të shprehë fjalë pozitive nga pak për secilin prej tyre, ajo thotë se sado që kanë thënë se e kanë njësoj si Selenën, ajo është e bindur se po t’a kishte tràdhtuar Leventi Selenën ato nuk do kishin heshtur. Me aq, Nalani largohet edhe që aty. Pas largimit të saj, Sedati thotë me mllèf se atë e ka mësuar Hajriu se si të sillet. Muzo me Selenën shikojnë njëri tjetrin në sy por nuk flasin. Hajriu për të cilin ato flasin, po e pret Nalanin në dalje të kompanisë, i irrítuar dhe i xhelòzuar pafund.

Ai kërkon llògari për atë takim por Nalani i ulèret, i kërkon të mos e çmèndë edhe ai siç po bëjnë të tjerët dhe largohet edhe prej tij. Familja Korollu përballet edhe me shumë gjëra të tjera atë ditë. Gylxhihana dètyrohet t’a gènjejë Xhanën se gjòja po kontrollojnë për një shtëpi për të, më pas shòkohet nga Emiri që nuk pranon t’i qëndrojë larg Selenës dhe së fundmi, ndajnë Sedatin nga Hajriu të cilin po e rrèh pa mèshirë. Rafeti e merr në dhomë Hajriun dhe pa e menduar dy herë, e heq nga puna.