AMANETI/ Jamani është fare pranë zbulimit të lidhjes mes Nanës dhe Idrizit

Dujgu dhe Ali marrin në pyetje personin që e qèlloi Dujgunë. Ai vëren tènsionin mes tyre dhe për të ngàcmuar Aliun, thotë se një pòlìc nuk fshìhet dot pas një femre. Aliu reagon shumë kèq por Dujgu i ndan, gjë që shton reagimin e tij të tepruar, duke bërë që Aliu t’ia ndalojë Dujgusë që t’a prekë dhe t’i thotë fjalë shumë të rènda, se do preferonte të kishte vdèkur sesa të ishte shpëtuar nga ajo. Pavàrësisht fjalëve aq të rènda, Dujgu nuk i përgjigjet aspak. Ato kthehen në zyrën e tyre, pranë kolegëve të tjerë.

Eprori i punës u shkon pranë dhe njëherazi i lajmëron të gjithë se Dujgu do zhvendoset pas 3 ditësh në zyrat që kanë në Ankàra. Vollkani shpreh mèrzi që Dujgu po largohet, Kàraja me Ibon nuk reagojnë fare ndërsa Aliu thotë se kjo është gjëja më e duhur. Pranë tyre, në ato momente do jetë edhe Jamuri, e dashura e Aliut. Ndonëse nuk flet, ajo me vete mendon se kjo është diçka shumë e mirë, pasi sipas saj, Dujgu ka shfrytëzuar çdo rast për t’a konfuzuar sa më tepër Aliun në lidhje me të.

Paralèlisht, në anën tjetër ndodhet Nana, në shtëpinë e Jamanit. Nedimi troket për një çështje me Jamanin por përballet për herë të parë me Nanën, e cila i pëlqen së tepërmi. Ai e zgjat bisedën aq sa mundet me të, më pas largohet pranë Jamanit. Para tij, Nedimi rishpreh kèqardhje për ngjarjen e tmèrrshme që i mòri jetën Seherit, thotë me bindje se e di që Jamani e gjýkon atë dhe e shikon si fàjtor, sikur ai nuk e ka kontrolluar mjaftueshëm situatën. Jamani nuk i përgjigjet fare asaj teme por vijon me çështjet e punës.

Pas largimit të Nedimit, Jamani gjen Nanën duke rregulluar një lodër të Jusufit dhe shpreh çudi me mimikën e fytyrës. Nana e pyet përse ai është aq paragjýkues por sado që nevrìkoset, Jamani nuk i përgjigjet sepse dëgjon zilen e telefonit dhe përgjigjet. Ai në të vërtetë është telefoni Nanës dhe përtej telefonit dëgjohet zëri i Idrisit, numrin e të cilit ajo e ka shënuar me emrin Sulejman. Idrisi e fìk telefonin menjëherë nga frìka ndërsa Nana e menaxhon situatën mjaftueshëm, sa për t’a bërë atë të besojë se ishte një mik i saj me emrin Sulejman.