AMANETI/ Jamani i premton Nanës ndihmë për shqetësimin e saj

Nana dhe Jamani shtojnë xhelozinë e Ajnurit duke kaluar natën larg shtëpisë dhe pa Jusufin. Për më tepër, ato përfundojnë duke fjetur brenda së njëjtës çadër sepse tjetra prishet aksidentalisht.

Jamanin nuk e zë gjumi dhe e gdhin ditën e nesërme ndërsa Nana zgjohet plot energji por me mendime për avokatin e pasurisë që u zhduk pa gjurmë. Jamani dhe Nana dyshojnë se ka gisht Idrisi në atë zhdukje.

Jamani premton se do e zgjidhë ai dhe Nana vazhdon ditën e qetë, me ngacmimet ndaj tij. Sakaq, ajo ditë do fillojë me shumë tension për Neshenë dhe Doanë që mësojnë se Aisheja është rrëmbyer.

Neshe lajmëron menjëherë Feritin, i cili nis kërkimet pa humbur asnjë moment, në një kohë që Aisheja frikësohet për jetën e saj sepse rrëmbyesi i betohet se do i japë fund asaj dhe jetës së tij, meqë për të nuk ka më shpëtim.