PREMTIMI/ Mjekët vërejnë diçka shqetësuese tek shtatzania e Rejhanit

Masalli nuk dëshiron të shkëputet nga Narini dhe për këtë qan me dënesë, derisa Kemali zemërohet dhe i ulëret. Ai dhe Narini futen në sallën e gjyqit dhe i japin fund martesës së tyre, njëherë e mirë.

Ndarja shkakton mërzi tek secili prej tyre, ndaj dhe veçohen nga të gjithë, duke qëndruar vetëm nën shoqërinë e kujtimeve. Personi i vetëm që i gëzohet ndarjes së tyre është Oja.

Gëzimi i saj e çudit së tepërmi edhe Shehrijen edhe Hëzërin por assesi nuk dyshojnë se ajo ka gisht. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Rejhani, e cila vendos t’a falë Gylsymin për çdo gjë.

Ajo hap një gropë dhe varros mes lotësh varësen me fotografinë e saj, në një kohë që për të po bisedon një grup mjekësh, të cilët kanë vënë re diçka të frikshme në shtatzëninë që ajo po kalon.