PREMTIMI/ Kemali dhe Narini i japin fund martesës së tyre

Rejhani largohet mëse e lumtur nga spitali, pa ditur gjë se një tjetër mjeke ka vënë re diçka të frikshme tek ajo dhe për këtë do mbledhë stafin e mjekëve për të analizuar nëse ajo shtatzëni mund të vazhdohet apo jo.

Ndërkohë Rejhani, përpunon çdo ndjenjë të konfuzuar dhe vendos t’a falë Gylsymin për gjithçka, duke u mbështetur në ndjenjat e bukura që i ka falur dhe vetsakrifikimin që bëri për të.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Kemali me Narinin, të cilët i japin fund martesës së tyre, pa e ditur askush përveç Narinit se Oja është shkaktarja. Oja nuk e fsheh dot gëzimin e saj, që bie në sy edhe të Shehrijes dhe Hëzërit.

Ato të dy, do gjejnë kritika edhe nga Kemali që për shkak të lëndimit nga Narini, është mëse i gatshëm të ulërasë, ndaj dhe u flet ashpër që e sollën Masallin në sallën e gjyqit, pa e vënë atë në dijeni.