Për familjen time/ Doruku mërzitet nga sjellja e Asijes

Berku largohet nga dhoma e Ajbykesë para se të vijë Shengyli, e cila nuk dyshon për asgjë. Lumturia e saj zgjat edhe të nesërmen, kur shikon që Harika po futet në minibus për të shkuar në shkollë, nga lagjia tyre.

Omeri e detyron të heshtë, sepse i ka dhënë fjalën Suzanës, ndaj ajo dhe të tjerët heshtin. Sakaq, Asija do zemërohet kur do mësojë nga Tollga se punën e këndimit ia ka rregulluar Doruku për t’i ofruar asaj një mundësi parash.

Doruku nevrikoset që Asija nuk lumturohet për këtë detaj dhe vendos të mos i shkojë nga pas. Ai i gëzohet bujarisë së Akifit ditët e fundit, i cili e surprizon me një makinë të re, ende më të shtrenjtë.

Mërzia e vërtetë do i kaplojë të gjithë në mbrëmje kur të mësojnë rastësisht se Xhemileja është shkaktarja e humbjes së parave të tyre. Ajo turpërohet dhe merr të largohet por Kadiri nuk e lejon.