Për familjen time/ Kadiri i del në mbrojtje Xhemilesë

Asija mëson se Doruku ia ka rregulluar punën ndërmjet Okanit dhe zemërohet shumë për këtë. Zemërimi saj shkakton nevrikosje tek Doruku i cili i largohet dhe i gëzohet dhuratës së re që Akifi i ka bërë, makinës sportive.

Të gjithë çuditen me bujarinë e Akifit ndërsa të nesërmen, fëmijët çuditen kur shikojnë që Harika shkon në shkollë me autobuz dhe jeton në lagjen e tyre. Për hir të Suzanës, Omeri u kërkon të gjithëve të heshtin për këtë gjë.

Por Harikës vetëm sa do i kanoset rreziku çdo moment e më tepër sepse në mbrëmje, shoqet e saj i shkojnë para shtëpisë për t’a marrë. Ato e telefonojnë ndërsa Harika thotë se nuk është në shtëpi, pavarësisht se dritat janë ndezur.

Frika e vërtetë, atë natë do kaplojë Xhemilenë, e cila merr të largohet pasi të gjithë mësojnë se çantën me para ua ka marrë ajo. Përveç Asijes, askush nuk bie dakord me Kadirin, i cili ngulmon të jenë strehë për Xhemilenë.