Flakët e fatit/ Çelebiu rikthehet në shtëpinë e tij

Iskenderi del përpara nënës së tij duke e pyetur në mënyrë të drejtëpërdrejtë nëse Çelebiu jeton, por Hylja e mohon, duke thënë se ai po tingëllon shumë búdalla në pyetjen që bën, por ai e shòkon menjëherë më pas, duke i treguar se Gyneshi pàndeh t’a ketë parë në shkollën e saj atë mëngjes. Hylja shtànget e tëra por përtej të gjithave, e mohon. Brenda asaj nate, vetëm pak më vonë, Çelebiu arrin të futet fshèhurazi në shtëpi dhe nga kasafòrta tij merr një pístóletë dhe një tufë me para. Sakaq, personi që i trémbet më shumë atij, është Xhemreja.

Ajo, sëbashku me Gyneshin, shkojnë në kómisariat për të dëshmuar atë që Gyneshi ka parë por kómisari nuk i merr aspak seriozisht, duke thënë se ajo është ende fëmijë. E zhgènjyèr, Xhemreja largohet për në shtëpinë e saj, ku nga fríka, do marrë çdo lloj mase për të qenë sa më e sigurtë. Atë nuk do e lënë të vetme njerëzit më të afërt, ndaj Ryjaja i shkon pranë brenda në shtëpi ndërsa Omeri me Ozanin qëndrojnë jashtë në prag të derës, që Xhemreja të ndihet sadopak më e qetë. Por Xhemreja brenda nuk qëndron duarbosh.

Ajo, me sugjerimin dhe ndihmën e Ryjasë, filmon veten në një vídeo, ku tregon dyshìmet që ka se Çelebiu jeton, fríkën që po përjeton dhe ndihmën që kërkon nga çdo person që mund t’a shikojë atë në rrugë, duke shpresuar se kushdo që e shikon, do e lajmërojë. Ajo video jep një impakt shumë të madh tek të gjithë që e shikojnë, përfshirë Hyljanë, nënën e Çelebiut që e ka organizuar vetë atë inskènim vdèkjeje. Në ato momente, për Çelebiun po flet edhe Iskenderi, përballë Çiçekut, të cilës i tregon përse dyshìmet e saj janë të pabaza.

Arsyet e Iskenderit janë tri; që Çelebiut i ka pushuar zemra para syve të tij, që Xhemrenë e ka parë shpesh duke kaluar kríza psíkologjike dhe së fundmi, që Gyneshi është ende fëmijë dhe nuk merret dot për bazë, por përtej shpjegimeve të tij, Çiçeku ende beson se ai është gjàllë. Paralèlisht, prónarja e punës së Xhemresë, Zonja, merr atë natë një telefonatë që e tmérron. Një avókate, e telefonon për t’i treguar se ish bashkëshorti saj që ka vràrè vajzën e saj, do dalë nga bùrgu javën e ardhshme.