Për familjen time/Nebahati bie pre e mashtrimit të Akifit

Akifi ia hedh pa e zënë keq me asnjë provë atë por në shtëpi, e kthen situatën në anën e tij, duke i thënë Nebahatit se është shumë i lodhur nga xhelozitë e saj të fundit. Për më tepër, i përmend disa argumenta po ashtu të rremë, që ajo të mendojë se Suzana e ka mashtruar.

Në fund, ai kërkon të ndahen nëse ajo do vazhdojë me pyetje dhe xhelozi të tilla. Pas atyre fjalëve, Nebahati frikësohet por edhe ndihet në faj sepse Akifi merr të paketojë një valixhe për vete dhe gjithashtu i tregon dy bileta.

Ato janë bileta që ai i kishte marrë për ato të dy dhe pas atyre detajeve, Nebahati beson në pafajësinë e tij dhe në ligësinë e Suzanës. Këtë të fundit, e telefonon për t’i folur si mos më keq, sikur ajo po e ndan nga Akifi.

Suzana shokohet dhe mbetet mes lotësh, se si Nebahati e la sërish në baltë. Por Nebahati nuk mjaftohet me aq, prandaj i shkon pranë Kaanit dhe e kërcënon edhe atë, se si ai do e pësojë nëse ngatërrohet sërish me të.