PREMTIMI/Narini rizhvendoset në shtëpinë e Kemalit

Narini vendos të marrë një shtëpi me qera dhe Kemali e dëgjon, ndaj dhe i ofrohet për t’a ndihmuar që të gjejë një të tillë. E acaruar që ai po e ndihmon për t’u larguar, Narini merr një vendim totalisht të kundërt.

Ajo merr valixhen dhe rikthehet në shtëpinë e Kemalit, duke qenë mëse e bindur për lumturinë e tij dhe të Masallit. Sakaq, në anën tjetër, Rejhani fillon të dyshojë se çfarë duhet të bëjë, të heqë dorë nga vetja apo nga fëmija.

Dashuria e Emirit për të, e bën atë të mbushet me dyshime, të cilat i ndan vetëm me Melikenë. Kjo e fundit, ndan shqetësimin e saj me Hikmetin, por do e dëgjojë fshehurazi edhe Xhavidana.

Ajo irritohet që Rejhani nuk është e vendosur të heqë dorë nga vetja dhe me furi del nga shtëpia. Sapo del, ajo shikon vajzën e mbeturinave që mban veshur rrobat e saj dhe tenton t’ia marrë por nuk ia del dhe përfundon e dhunuar nga ajo.