PREMTIMI/Xhavidana dhunohet nga një e panjohur

Dashuria e madhe e Emirit për Rejhanin, e bën këtë të fundit që të dyshojë nëse duhet të heqë dorë nga jeta e saj apo nga fëmija që ka brenda vetes dhe për këtë, ajo flet vetëm me Melikenë.

Nga shqetësimi që ndjen për Rejhanin dhe pozitën në të cilën ajo ndodhet, Melikeja i shkon pranë Hikmetit dhe shprehet para tij, duke thënë se nuk është e lehtë të heqësh dorë nga fëmijë. Atë bisedë, e dëgjon Xhavidana.

Ajo irritohet duke menduar se nuk po shpëton nga Rejhani dhe del menjëherë nga shtëpia për t’a zgjidhur atë punë. Rastësisht, ajo shikon vajzën e mbeturinave që ka veshur rrobat e saj dhe tenton t’ia heqë por ajo e rreh.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Narini. Fillimisht ajo vendos për të marrë shtëpi me qera por brenda ditës, ndryshon mendim. Me valixhen me vete, ajo rizhvendoset tek Kemali.