PREMTIMI/Xhavidana shpreson në vdekjen e Rejhanit

Xhavidana është e vendosur të zhdukë Rejhanin nga jetët e tyre, edhe pse në mënyrë të pamëshirshme. Duke qenë e bindur se Rejhani nuk do zgjedhë veten para fëmijës, Xhavidana tenton t’a mbajë Emirin larg dyshimeve për të.

Ajo e di se Emiri nuk do e zgjidhte fëmijën para Rejhanit ndaj që ai të mos mendojë se diçka nuk shkon me Rejhanin, sajon duke thënë se gjendja e saj është mëse normale për një grua shtatzënë. Por Melikeja që i dëgjon, përlotet.

Ajo nxiton për tek Rejhani që gjithashtu e gjen mes lotësh dhe sado që përpiqet t’a bindë që t’i tregojë Emirit të vërtetën e t’a ndajë me të dhembjen që ka, Rejhani refuzon në mënyrë të vazhdueshme.

Ndërkohë në anën tjetër, për shoqen e saj Narinin, Shehrija dhe Hëzëri vazhdojnë në mënyrë të vazhdueshme që të bëjnë përpjekje për t’a ribashkuar me Kemalin. Së paku, Masalli nuk lidhet aspak me psikologen duke pasur pranë Narinin.