PREMTIMI/ Emiri grìs marrëveshjen që Xhavidana dètyron Rejhanin ta firmosë

Narini nèvrikoset aq shumë me sjelljen e Jonxhës, saqë nuk qëndron dot në shtëpi por del dhe shkon të qetësohet buzë detit. Pasi kthehet në shtëpi, ajo bëhet dëshmitare e një bisede telefonike të Jonxhës, e cila i kërkon personit në telefon që t’a lajmërojë Kemalin sikur mbledhjen e kanë në orën gjashtë, edhe pse në të vërtetë do jetë në orën shtatë. Ajo shpreson për një orë vetëm për vetëm me Kemalin, ndaj Narini nuk qëndron më në heshtje, por e ballafaqon Jonxhën, aty në sallon të shtëpisë.

Narini i thotë se e di mjaft mirë që ajo po përpiqet t’i vàrdiset Kemalit por e paralàjmëron t’i qëndrojë larg, duke i thënë se ai është burri saj. Kemali e dëgjon gjithë debàtin mes tyre dhe lumturohet nga reagimi Narinit, ndërkohë që kjo e fundit kuqet e tëra. Në anën tjetër ndodhet Rejhani. Ajo përgatitet për natën më me rëndësi të jetës së saj, ndërsa Nigari përpiqet të çojë në vend urdhërin e Xhavidanës por nuk ia del dot. Sapo Emiri mbërrin me Ojën dhe Xhavidanën, Nigari i tregon që nuk e ka kryer dot porosinë.

Xhavidana e ofèndon si përherë, ndaj qëllimisht, Nihari kryen një hàkmarrje të vogël, duke i hedhur Xhavidanës kripë në kafenë e përgatitur për të. Të gjithë sëbashku ndodhen në shtëpinë e nënë Hatixhesë, kur Xhavidana kërkon më të paprìturën. Ajo nxjerr një fletë dhe kërkon që Rejhani të firmosë një marrëveshje martesore, ku shkruhet se Rejhani nuk do përfitojë asnjë të mirë materiale nëse divòrcohen. Emiri nèvrikoset shumë dhe reagon menjëherë por Xhavidana ngulmon duke thënë se çfarë nuk ka ndodhur për një vit.

Ajo thekson se do të sigurojë të ardhmen e të birit dhe nëse të dy janë të bindur që nuk do ndahen asnjëherë, atëherë nuk kanë përse të mos e firmosin. Rejhani e firmos duke thënë se nuk i intereson aspak pasuria, ndërsa Emiri e grìs letrën dhe kërkon vetë dorën e saj, duke i bërë të gjithë të lumtur. Por ndërkohë, motra tij Suna është mërzìtur aq shumë saqë nuk duron dot më në klìnikë. Ajo telefonon Taxhin dhe i kërkon t’a rrèmbèjë që aty. Taxhi shòkohet i tëri por ajo ngulmon se kjo është forma vetme që ai mund t’a ndihmojë.

AMANETI/ Jamani përlèshet me Azizin për babain e tij

Seheri mirëpret në shtëpinë e saj Azizin që i shkon paprítur, por ai kupton se Seheri është trémbur shumë më tepër nga çfarë ai dhe Nazllëja mendonin. Pasi sigurohet se ajo është qetësuar, Azizi largohet duke i kërkuar që t’a telefonojë në çdo orar, për çdo lloj nevoje. Jashtë shtëpisë së Seherit, Azizi do përballet me Jamanin e frùstruar. Ai e ballafaqon për faktin se djali i kujt është ai, ndërsa Azizi e prezanton veten vetëm si dòktor, jo si djalin e kujt është. Për më tepër, i përplàs Jamanit në fytyrë të gjithë mizòritë që ai ka bërë dikur.

Débati mbyllet në grúshtime dhe Azizi largohet, ndërsa Jamani nuk guxon të afrohet tek Seheri. Në anën tjetër ndodhet Aliu me Dujgunë, që pas shumë kërkimesh, arrijnë t’a gjejnë Jaseminin. Ajo është kthyer në lagjen e vjetër, aty ku është rritur. Sapo shikon Dujgunë, ajo shpérthen në lòt dhe i betohet se nuk e ka ditur se do e plàgosnin në atë operacion. Jasemini betohet se e ka kuptuar se sa shumë e do Dujgunë dhe nënën e tyre, pavàrësisht dyshímeve që ka pasur, nga disa kujtime nga e shkuara.

Ajo përmend faktin që vite më parë, Ertugruli e kishte dërguar në një vend nga ku mund të shikonte në distancë Dujgunë dhe Semranë në një park të qytetit. Jasemini thotë se dukeshin shumë të lumtura, ndaj ajo kishte krijuar bindjen se nuk po ia ndjejnë më mungesën. Mes lòtësh, Dujgu i betohet se asnjë ditë e jetës së tyre nuk ka kaluar pa qàrë dhe pa e kërkuar atë, prandaj ashtu të përqafuara kthehen në shtëpi, ku Semraja gjithashtu do kërkojë falje nga Jasemini për të folurën që i ka bërë. Por atë natë, do ndodhë diçka tjetër.

Në oborrin e shtëpive të tyre, Aliu dhe Dujguja do përqafohen duke menduar se askush nuk po i shikon, por në të vërtetë, hallë Semraja i shikon. Ajo lumturohet shumë dhe mëngjesin e të nesërmes, emocionon pafund Dujgunë kur e telefonon për t’i thënë se do i trokasin në derë për një qëllim të gëzueshëm. Sakaq, Seheri i shkon pranë Jamanit pasi shikon se ai ka qëndruar jashtë gjatë gjithë natës. Ajo zbut mllèfin e tij ndaj Azizit kur mëson se kush është Azizi dhe i kujton Jamanit se të gjithë mund të ndryshojnë, pasi edhe ai vetë ka ndryshuar për hir të saj.

AMANETI/ Seheri mbron Azizin para Jamanit

Dujgu vazhdon të kërkojë për motrën e saj, teksa shoqërohet nga Aliu. Ato shkojnë në lagjen e vjetër të Jaseminit, ku ajo kthehet sa herë që është në pròbleme. Sapo errësohet, ato e gjejnë Jaseminin, që qàn në supin e Dujgusë, teksa i rrëfen një më një se si është ndjerë që nga fillimi kur janë takuar për herë të parë pas shumë vitesh. Jasemini betohet se kur u plàgos, e kuptoi me bindje të plotë se sa shumë e do atë dhe është penduar tótalisht për çfarë ka bërë. Të dyja pranojnë se e duan njëra tjetrën si në vogëli, dhe përqafohen.

Jasemini gjithashtu i tregon se vite më parë, Ertugruli e kishte dërguar në një vend nga ku në distancë e shikonin qartë edhe Dujgunë edhe Semranë. Ajo thotë e fakti që i ka shikuar duke qeshur me njëra tjetrën, e ka bërë të besojë se e kanë harruar. Dujgu i betohet se asnjë ditë e vetme nuk ka kaluar pa qàrë për të dhe pa kërkuar, ndaj sëbashku atë natë kthehen në shtëpi. Semraja kërkon falje nga vajza saj për gjithë reagimin e ashpèr që i bëri dhe çdo kéqkuptim mes tyre shùhet.

Pas asaj lodhjeje, Dujgu del jashtë në oborr, ku i shkon pranë edhe Aliu, të cilin ajo nuk e falenderon dot mjaftueshëm për çfarë ka bërë ai për të. Edhe pse ato mendojnë se nuk po i shikon asnjë njeri teksa përqafohen, hallë Sulltana i shikon ato, gëzohet shumë dhe bën planin e fejesës së tyre. Në anën tjetër ndodhet Seheri, të cilës i troket në derë dòktor Azizi, për t’i thënë se është në gatishmëri të saj për çdo gjë që mund të ketë nevojë. Jashtë shtëpisë, në ato momente qëndron Jamani, me një névrikosje si kurrë më parë.

Sapo Azizi del nga Seheri, ato përlèshen dhe ballafaqojnë faktin se Azizi është djali i àrmìkut të tij më të madh por Azizi nuk e prezanton veten fare si djali i atij personi, vetëm si dòktor Azizi. Sidoqoftë, Jamani ia ndalon të shkojë më pranë Seherit, ndërsa Azizi i kujton se ashtu siç ai vetë nuk është më dòktori saj, as ai nuk është më bashkëshorti saj, ndaj nuk ndërhyn dot. Azizi largohet ndërsa Jamani qëndron aty gjatë gjithë natës, derisa mëngjesin e ditës tjetër ballafaqohet me Seherin, e cila pasi mëson se kush është Azizi, i kujton Jamanit se edhe ai ka qenë njeri tjetër dhe ka ndryshuar, prandaj edhe ai mund të ndryshojë.

PREMTIMI/ Rejhani mëson se në duart e kujt është Xhemreja, nesër në Premtimi

Narini merr një telefonatë ku i rrëfejnë se Kemali ndodhet i arrèstuar në kòmisariat dhe duhet firma e saj që ai të lìrohet.

Ajo shkon dhe lìron Kemalin, i cili ka dashur te futet me fòrcë në shtëpinë ku po qëndron Masalli tek gjyshi i saj.

Rejhani dëshiron të zbulojë të vërtetën e vìdeos ndaj telefon Xhemrenë, celin e të cilës e hap ndihmësi i Talazit dhe Rejhani kupton që Xhemreja është në rrèzik.

Ajo i kërkon Emirit të mos i bëjë asnjë pyetje por të dy të nisin kërkimet për Xhemrenë dhe Emiri pranon menjëherë.

Premtimi/ Rejhani mëson se në duart e kujt është Xhemreja

Narini merr një telefonatë ku i rrëfejnë se Kemali ndodhet i arrèstuar në kòmisariat dhe duhet firma e saj që ai të lìrohet.

Ajo shkon dhe lìron Kemalin, i cili ka dashur te futet me fòrcë në shtëpinë ku po qëndron Masalli tek gjyshi i saj.

Rejhani dëshiron të zbulojë të vërtetën e vìdeos ndaj telefon Xhemrenë, celin e të cilës e hap ndihmësi i Talazit dhe Rejhani kupton që Xhemreja është në rrèzik.

Ajo i kërkon Emirit të mos i bëjë asnjë pyetje por të dy të nisin kërkimet për Xhemrenë dhe Emiri pranon menjëherë.

Rejhani mëson se në duart e kujt është Xhemreja, nesër në Premtimi

Narini merr një telefonatë ku i rrëfejnë se Kemali ndodhet i arrèstuar në kòmisariat dhe duhet firma e saj që ai të lìrohet.

Ajo shkon dhe lìron Kemalin, i cili ka dashur te futet me fòrcë në shtëpinë ku po qëndron Masalli tek gjyshi i saj.

Rejhani dëshiron të zbulojë të vërtetën e vìdeos ndaj telefon Xhemrenë, celin e të cilës e hap ndihmësi i Talazit dhe Rejhani kupton që Xhemreja është në rrèzik.

Ajo i kërkon Emirit të mos i bëjë asnjë pyetje por të dy të nisin kërkimet për Xhemrenë dhe Emiri pranon menjëherë.